Halsfluss, filmquiz och första leenden

sjuk1

Sam är fortfarande hängig här hemma och igår fick vi reda på att han har halsfluss. Stackars liten. Mycket gos och penicillin är botet mot det.

sjuk2

Pappagos har han alltid gillat. Men speciellt mycket nu. :)

sjuk3sjuk4

Det här skulle aldrig gå annars men nu när Sam är trött så ligger han gärna i vagnen och tittar även när han är vaken. Så den har kommit till extra mycket användning de här dagarna! Elis är rolig för han nöjer sig mycket bättre med vagnen om Sam ligger bredvid. Och så vill han ligga åt det hållet så han ser honom. Då somnar han minsann…

sjuk5 sjuk6

Här har vi gått över till pappa för lunch (innan vi visste att han hade halsfluss). Sam muntrades upp när han fick träffa två av sina mostrar och blev faktiskt lite piggare för en stund!

sjuk7

Anledningen till att vi kom var att pappa hade gjort ett roligt quiz till oss. Pappa är mästare på att göra quiz, sen får alla i familjen göra dem och det är alltid roligt. Hade jättekul med det i julas.

sjuk8

Det bästa är att han är så kreativ och hittar på olika typer. I julas var det en när man fick se klipp och sedan fick följdfrågor om vad som hände sen. Här var det ledtrådar på olika poängnivåer. Sen fick vi göra en med tv-serier och den slog jag alla på…förstås. ;)

sjuk9

”-såhär ser man ut när man blir slagen av sin syster i ett filmquiz”. Hehe, sorry Josefin. Fast hon sopade golvet med mig i nästa quiz så det var jämt ändå.

sjuk11

Sen åkte Josse iväg och jag tog en gruppbild på resten. Sam, Emelia, Elis och pappa. Ser ut som en familjebild haha ;)

sjuk12

Sam var så nöjd med att han fick sitta hos Emelia hela tiden. Där sov han väldigt gott.

sjuk13

Själv satt jag med den här vakna grabben. Han har börjat le nu (hade glömt hur underbart det var när det började). Nu känns han inte bara som en söt liten docka utan mer som min bebis som jag får kontakt med. Har blivit ett nytt kvällsnöje att sitta och jollra och prata med honom. :)

//Sam has tonsillitis so he’s been very tired these last few days. Yesterday we went over to dads to do a moviequiz, he’s really good at making them. I had a lot of fun and Sam got to cuddle with Emelia. It was a nice break from home!//

Annonser

2 comments

  1. Vad roligt med ett nytt inlägg! Speciellt när man inte förväntar sig det.

    De två första bilderna är ju bara för vackra. Den första speciellt. Man riktigt känner hur Sam gosar in sig och så den där knubbiga näven runt halsen. Det är lycka. Hoppas att ni ska må bättre nu när ni fått penicillin och allt.

    Älskar att de kan ligga och titta på varandra i vagnen. Måste testa med Edith och Karl.

    Vill jättegärna göra pappas quiz. Även om jag nog inte kommer slå dig…..

    Sista bilden på Elis – TOTALLY adorbs! De blir människor på riktigt när de börjar le och man får kontakt. Det är underbart

  2. Nu har jag inte träffat Elis på en vecka och jag ser på bilderna att han växt till sig så mycket på de här dagarna. Sjukdom stoppar inte honom, minsann. Han ser mera kramgo ut nu. Det har Sam gjort länge, och jag förstår att det blir mycket kramande nu också. Krya på er så ska vi festa nästa söndag och njuta av att alla(förhoppningsvis) är friska igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s