Som fisken i vattnet

Sam älskar verkligen att bada. I somras överraskade han oss med att vara noll procent badkruka, han kastade sig i det kalla vattnet utomhus och skrek av skratt när han fick sitta och plaska (visade lite bilder från det HÄR). Jag längtar en massa till sommaren. Har som mål att vara ute jämt, jämt, jämt och Sam ska då få bada så mycket som han bara orkar med.

Tills dess får han nöja sig med badbaljan inomhus.

bad1

Inte för att han är mindre nöjd med det. I lördags slet han sig ur min famn innan jag hunnit få av honom blöjan (jag fick snabbt ta av den i farten) och sen HOPPADE han i baljan så att det skvätte vatten över hela mig.

bad3

Att plaska är fortfarande #1 av badnöjena.

bad4bad5

Lyckligare kille får man leta efter! Och sen när vi gör om badrummet ska vi äntligen få ett riktigt badkar (hade inte det i lägenheten heller). Då du Sam blir det grejer.

bad7bad6

Efter doppet läste pappa godnattsaga. <3

bad8

Elis fick också ligga med på ett hörn. Han var nybadad han med…men till skillnad från sin storebror så låg han och skrek hela tiden. Oh well. Han kanske upptäcker charmen med det snart.

//Sam is our little waterbaby! He just loves being in the water, here are some pictures from his saturday bath. It’s pure happiness for him. :) //

Annonser

4 comments

  1. Så härliga bilder. Sam kan verkligen utstråla lycka. Den lila sagostunden med pojkarna andas lugn och ro.

  2. Jippi!! Ett nytt inlägg. Man kan ju inte låta bli att le när man ser bilderna på Sam! Var så kul att se er idag och extra kul att få bonda lite med Sammy. Han har ett leende som smittar. Undra vad det är som gör att alla barn blir så söta när de badar?? Måste vara kombinationen: naken, blöt och överlycklig. Ett vinnande koncept även i vårt hushåll :) Bilderna från sagostunden efteråt talar för dig själva. Älskar den avslappnade känslan och ron som sprider sig när man får på barnen rena pyjamasar och myser den sista stunden av kvällen.. du har verkligen fångat det. Plus : bröderna är bedårande i sina matchiga pyjamasar

  3. ÅH JAG DÖR SÅ SÖT SAM ÄR! hans leende är det bästa och största som finns!! och Elis i pyjamasen är riktigt gulligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s