Vinterpromenad

Tack för alla gratulationer!! Det var jättekul att läsa när vi låg på BB. Nu är grabben en vecka gammal och ja, heter fortfarande grabben för vi har inte kunnat bestämma namn än. Vi har lite beslutsångest men det kommer snart.

Idag tog vi ut honom på promenad för första gången. Bara en liten kortis (man är inte så pigg som man själv tror), men det kändes härligt att få komma ut i friska luften och ganska stort att få köra runt på två barn istället för ett. Både två skötte sig exemplariskt förresten. ;)

vagn1vagn2
Härliga dubbelvagn, det är ett rent nöje att få köra den.

vagn3

Både killarna på plats.

vagn4

Han sov gott med två mosterpresenter som sällskap. Ugglan som han fick av Matilda (det är en speldosa) och filten som Josefin virkat åt honom. Fick ju bara med pyttelite av den på bild men den är superfin och han sover med den varje dag så jag ska se till att få en bättre bild i framtiden!

vagn5

Sam är en väldigt glad kille men ler inte på beställning.

vagn8

Okej, ett litet då…;)

vagn7

Ganska snart nådde vi vår destination som var färgbutiken. Vi är nämligen klara med det tråkiga underarbetet i sovrummet så nu kommer det roliga som att måla väggen i valfri kulör och lägga golv. Ska skriva mer och visa bilder på det när det är klart. Som vi längtar nu!

//Today our little guy is one week old! We’re still deciding on the name but it’s coming up soon. We took our first walk with the two of them, to the paint store to pick out the color for our bedroom. We’re gonna do the last coat of paint and put in the flooring this week and soon we’re finally gonna be able to move in there! //

Annonser

8 comments

    1. Vi har lite olika förslag just nu men kan verkligen inte bestämma oss så vem vet…kanske får börja leta efter fler förslag i tv-serierna. ;)

  1. Vilken fin dag för första promenaden! Blir dock bekymrad över att du inte har vantar. Nedkylda händer = mjölkstockning.

    1. Det behöver du inte vara! Hade av dem för att jag just tagit kort på killarna, satte på mig dem igen när vi la ner kameran. Ingen mjölkstockning här, tack!

  2. ohhhhh… har väntat länge på ett inlägg. fräsch vagn fullproppad med söta pojkar! mini-sam har solat solarium ser det ut som (otroligt söt som vanligt) vill gärna se bilder på hela filten!

    1. Haha ja…han har väldigt mycket färg. Var lite orolig för gulsot som med Sam men de testade och han var inte ens nära riskgränsen. De sa bara att han hade mycket pigment. Nils tyckte det var väldigt fint, han vill också ha en röd bebis nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s