Se upp i backen

I måndags bestämde vi oss för att passa på att njuta av snön som kommit så vi promenerade till Johanna och deras barnvänliga pulkabacke som finns i närheten. Det var första gången för Sam, förra året var han alldeles för liten.

pulka2pulka1

Detta året var han taggad. Pulka, yay!

pulka3

Tyvärr misslyckades jag som fotograf för varenda ”actionbild” jag tog blev suddig. Men jag kan ju i alla fall berätta att Sam älskade att åka pulka och speciellt ner för backen! Ett par gånger innan han tröttnade och ville vidare…denna rastlösa ålder. ;)

pulka6

Rut fick bara sitta i vagnen och titta på men hon var jättenöjd.

pulka7pulka8

Pulkakompisarna! Marta var så snäll med Sam (som vanligt) och han trivdes perfekt med att hänga med henne (också som vanligt).

pulka9

Sen kom det förödande ögonblicket för oss…Sam fick syn på en pojke som hade en SNOWRACER. Det var typ det häftigaste han sett för han kunde inte släppa blicken.

pulka10

Vi försökte distrahera med annat men det var helt förgäves. Han började gå efter pojken som efter ett tag av att bli stalkad frågade om Sam ville låna den lite. Det var ett stort misstag från vår sida att låta honom sitta på den för när Gustav lyfte bort honom igen så bröt han ihop. Det var tårar, skrik och sparkar som fick avsluta hans pulkapremiär. Så vi tog vår illtjutande kille och gick hem. Han skrek en bra bit på vägen innan han förlät oss. Med tanke på att Gustav faktiskt har en snowracer från sin barndom så tror jag nog att vi tar med den nästa gång….;)

//On monday we decided to enjoy the new snow and go sledding with Sam. This was his first time since he was too young last year. Unfortunately, all my action shots of him actually sledding came out blurry…but he really loved it. For about 10 minutes before he wanted to do something new (this age of his, sigh). When he saw a boy with a snowracer he became obsessed with it so we had to leave with him kicking and screaming because he couldn’t have it. But it was fun while it lasted! //

Annonser

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s