Sam och Mumin

mum1

Idag gick vi in till stan för att göra lite ärenden och titta vem vi träffade på då…Mumintrollet!

mum2

Sam var absolut inte imponerad och det var inte ens tal om att han skulle stå bredvid Mumin och ta kort. No way, jose.

mum6

Istället gick vi på lunch! Vi gick till ett av våra favoritställen, mormorscafét som jag och Gustav kallar det. Dels för att det bara är en massa pensionärer där (Sam blir en rockstar, alla tycker han är supergullig och skrattar åt allt som han gör) och dels för att det känns lite som om man kommer hem till mormor och äter. De gör allt från scratch och vet nog inte ens vad halvfabrikat betyder. Det gillar vi.

mum5

Sam fick den här lilla barntallriken. Lite plockmat som han kunde sitta och pilla i sig, det underhöll han sig med väldigt bra och åt nästan upp allt.

mum4

Gustav tog gulaschsoppa och jag tog den här lax och spenatpajen. Den var så god! Man fick hemmagjord dilldressing till och deras egenbakade bröd. Jag var supernöjd och blev supermätt.

mum8

Vi sparade Sams apelsinskivor till sist och tyvärr missade jag att fånga hans superleende men han tyckte det var så gott. Det är så kul att få se den här grabben upptäcka mat, det är det bästa han vet. Ögonen säger allt – ”dis is good stuff mommy”.

//Today Sam met Moomin but wasn’t very impressed. Then we had lunch at one of our favorite places, such nice food all prepared from scratch. For Sam the best part was the oranges, he couldn’t get enough! //

Annonser

2 comments

  1. VIlken mysig dag ni ser ut att ha haft! Jag träffade också mumin idag, synd att jag inte visste att ni också var i stan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s