DIY: Halloween-hinkar

burk1

Ska visa ett enkelt pyssel som vi gjorde idag! Det var min syster Johanna som kom på att vi kunde ta Turkisk Yoghurt-hinkar, dekorera dem med scrapbookpapper och få dem att se Halloweenaktiga ut. De skulle bli byttor för att samla godis i. Här är konstnärliga Marta i full fokus.

burk2

Jag hittade inget bra Halloweenpapper när jag tittade i vår pyttelilla pappersbutik i stan så jag tog ett vanligt som hade monster på. Jag tyckte det var sött och att det kunde passa ändå.

burk4burk3

Limma på och tada! Imorgon ska vi på Halloweenfest och då ska Sam få gå Trick or Treat (eller en variant av det) för allra första gången. Nu har han en liten hink att förvara sitt godis i. Det har alla proffsen hälsar han..;)

burk5burk6

Och när vi ändå var där så fick Sam mysa lite med kusinerna innan vi gick hem. Sen sa vi tack och hej och ”ses imorgon” för nästa gång vi ses är det Halloweenfest! Nu är allt förberett och jag längtar faktiskt jättemycket, tror att jag själv kommer tycka det är roligare än Sam men det känns så gulligt med ännu ett första för honom.

//Today we made a simple DIY. We took empty yoghurt-buckets, decorated them with scrapbookpaper and turned them into little containers to go trick or treating with! Tomorrow will be the first time we celebrate Halloween with Sam, we’ll get dressed up and go to a Halloween party and I am problary more excited than I should be about it. //

Annonser

2 comments

  1. Vilken perfekt idé! De där stora pumporna till hinkar som finns är ju hemska. Och jättestora dessutom. Dessa var ju lagom för en liten plutt att samla lite godis i. Hoppas ni får det kul på festen (ta många bilder). Känns så tråkigt att vi inte kan komma…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s