Storebror

gravid3gravid5

Det känns väldigt kul att få berätta att vi väntar tillökning i familjen! I januari nästa år ska vi få bli föräldrar för andra gången och Sam ska få bli storebror för första gången. Så spännande!

gravid7

Hittills har min andra graviditet varit väldigt annorlunda från den första. Framförallt har det gått mycket fortare den här gången, tiden bara flyger förbi. Nu har jag redan gått halva tiden och jag känner ofta som att jag just blev gravid. Med Sam segade sig då veckorna fram. ;)

gravid8gravid9gravid11

Det roligaste är ju att vi vet precis hur det känns att få barn, vi har ju redan Sam och han är verkligen det bästa som har hänt oss. Känns som en helt otroligt fin gåva att få uppleva det igen med ett syskon.

gravid12gravid13gravid15

Känns som att tiden kommer fortsätta att flyga fram så just nu försöker vi njuta av den sista tiden som bara tre. Och det är rätt kul att vara gravid just nu, magen är liten och inga tjockiskrämpor har kommit än. De kanske kan hålla sig borta helt den här gången? Vi hoppas. ;)

gravid17

Signerat den blivande tvåbarnsfamiljen!

//I’m very happy to announce that we are expecting again! In january next year we will become a family of four and we are so thrilled <3. //

Annonser

25 comments

  1. Jättefina bilder på en fin familj! Ser med spänning och tacksamhet fram emot att få träffa mitt åttonde barnbarn.

  2. Underbara bilder. Sams leende lyser verkligen upp alla bilder (tillsammans med ditt pregnancy glow då självklart) Ni är en äkta vacker familj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s