60-års kalas

ber6

I lördags firade vi Gustavs pappa Bertil som fyller 60 år! Hela familjen överraskade med att åka iväg till Göteborg.

ber1

Första stoppet var Liseberg och femkamp.

ber2

Fin utsikt över Göteborg högt upp på Liseberg.

ber4ber5

Killarna och tjejerna kämpar på. Jag var dålig på alla grenar precis som jag trodde. Jag och alla slags yttringar av träffsäkerhet eller styrka är bara LOL. ;)

ber7

Gustavs syster Amanda köpte kanderade mandlar som var väldigt goda.

ber8

Efter Liseberg gick vi till Hard Rock Cafe och åt lunch. Det var gott som vanligt men inte så kameravänligt i sitt grottmörker. Fick dock en bild när Bertil fick ballonger, sång och glass med tomtebloss i till efterrätt.

ber9ber10

Ballongerna togs med hem och där fanns det någon som fastnade för dem direkt. Vi hade just varit och hämtat honom för när vi var barnfria på Liseberg var Sam hemma hos Matilda där hon och mamma passade honom under förmiddagen. Tack lovelies!

ber13ber14ber15

Vi hade alla gått ihop för att ge en gitarr till födelsedagsbarnet. Ni kanske kan ana på första bilden hur glad han blev över det. Sen spelade han lite för oss och Sam höll fortfarande hårt i sina ballonger.

ber16

Han är inte den typen som släpper taget när han gillar något. ;)

ber17

Gustav har lite syskonsnack på altanen…

ber18

…och Sam undrar vart hans inbjudan tog vägen.

ber19

Äh, han fick hänga med sin kusin Elsa istället.

ber20ber21ber22

Den här killen kan aldrig motstå att flyga i luften, speciellt inte om pappa gör det. Jag gillar sista bilden som fångat när han klappar händerna (som han gör när något är bra).

ber23

Med faster. :)

ber24

Till sist då, födelsedagstårtan som var formad som en fotboll till en fotbollsälskare. Och det var alla bilder för den här gången!

//Last saturday we celebrated Gustavs dad that turns 60. We went to the themepark Liseberg, had a great lunch at Hard Rock Cafe and then later chilled out at their house. He got a guitar from us all and was thrilled. Sam was thrilled about the balloons from lunch and walked around with them all day long. After a day of good food we ended it with a birthdaycake shaped like a soccer (for a soccerlover). //

Annonser

2 comments

  1. Så skickligt du har fångat den här speciella dagen. Flera av bilderna visar så fint hur alla gläds med Bertil. Och Sam och hans stadiga grepp om ballongsnörena är obetalbart……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s