Promenad i nästanhösten

Tog en promenad med Sam idag och blev väldigt förvånad över hur kallt det var ute. För några veckor sedan var det så svettigt och varmt men nu kändes det som att han nästan hade behövt en jacka. De skojar inte när de säger att sommaren är kort i Sverige! Fast snart kommer ju hösten och det ska bli mysigt det med. Mina norrlandsgener trivs bra i lite kyligare klimat och om det nu bara kunde hålla sig sådär vackert och färgglatt ute och inte bli megakallt  (+ gå mot den obligatoriska svenska evighetsvintern) så hade det ju varit perfekt.

pro1

Inte det mest effektiva sättet att ta sig fram på men Sam envisades med att han skulle gå bredvid och putta vagnen. Precis innan de här bilderna togs var vi bland getterna. Han tycker verkligen att det är spännande att gå in i hagen och få träffa dem på nära håll men jag kan aldrig ta några bilder, är alldeles för upptagen med att stoppa hans små händer som vill nypas och dra dem i pälsen. ”-KLAPPA FINT, KLAPPA FINT” säger jag förgäves medan han ler med hela ansiktet för att han fått syn på svansen som är så rolig att dra i.

Hoppas det går över snart…vill inte behöva skämmas över min djurplågare till son. ;)

pro2

Bu/Tittut är favoritleken just nu. Speciellt om jag låtsas att han skrämmer mig när han tittar fram, det tycker han är superkul. Han älskar också att bli skrämd själv vilket är så gulligt. Smyger man på honom eller gömmer sig bakom ett hörn så skrattar han tills han nästan ramlar omkull.

pro3

Och så lite gångträning! Han har börjat gå omkring själv nu och kunde nog inte vara stoltare över sina framsteg.

pro5pro6

Sen gungade vi. Det är alltid en hit.

pro8

Han skrattar så högt och tycker verkligen att det är världens roligaste grej.

pro9

När vi kom hem inspekterade vi vad pappa hade gjort på vårt byggprojekt. Ser fram emot att få visa mer på när det är klart. Det går framåt i alla fall!

//Today we took a walk in some pretty chilly weather, summer really is so short here in Sweden. I don’t mind the chillier weather but I do mind the thought of winter that lasts forever in Sweden. :( Sam got to push the stroller himself, play his favorite game Peek-a-boo, work on his walking and go on the swings. He really loves that last part, he will laugh out loud whenever he gets on. When we got home we looked at what dad worked on while we were gone. Will show more when its done! //

Annonser

One comment

  1. KUL med uppdatering! Och så underbart att se lilla Sams framsteg. Det är verkligen roligt när de börjar stappla fram. Han är superlik dig på bilderna när han gungar!! Mini-Lohweez??? Längtar efter att se det färdiga resultatet på snickarprojektet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s