Bröllopsdag genom mobilkameran

bd12

I måndags var det vår tredje bröllopsdag plus Gustavs första dag på semestern. Sam tog genast för sig av lite pappagos.

bd2bd3

Sen skulle vi till Göteborg. Här har vi killen som älskar att gå ut!

bd4

”-jaha…..skulle vi åka bil…”

bd5

Framme och på väg upp till Matilda och Nicklas för att hämta dem och dumpa av Sammy för några timmar. :)

bd6

Det gjorde vi och sen åt vi de här supergoda hamburgarna. En fullträff tyckte jag som aldrig kan motstå en riktigt god böörger.

bd7

Mums tyckte Gustav med.

bd8

Och Matilda och Nicklas. Matilda är förresten beräknad att föda om mindre än en vecka, whaaat. Tänk vad tiden går fort när någon annan är gravid.

bd9

Efter maten var det bio-dags. Vi såg Pacific Rim. Den var ungefär som jag hade tänkt mig (såg den mest för att Jax från SOA var med). Den hade sina hål och problem men det var ändå en okej biofilm och jag tyckte aldrig att den blev tråkig.

bd10

Sen gick vi hem till våra pojkar. Emelia är inte med på bild men måste ändå nämna henne som helt frivilligt erbjöd sig att ta inte bara den ena, utan både killarna under flera timmar och ge dem mellanmål, middag, leka med dem, byta blöjor och allt som det innebär att passa två bebisar under två år. Hon gillar inte när man säger det men hon är verkligen ängeln i familjen. :)

bd11

Sen var det läggdags så vi fick motvilligt dra oss hem. Fast då tyckte några att ett slumberparty var en bra idé – Karl låg och klappade glatt medan Sam parkerade sig på kudden bredvid och bara ”-i ain’t movin”. Tyvärr killar, en annan gång. ;)

//Our third anniversary was spent in Gothenburg with Matilda and Nicklas. We ate a really tasty burger and went to the movies and saw Pacific Rim. We left Sam with Emelia where he hung out with his cousin Karl. //

Annonser

3 comments

  1. Sam är sååååå söt på bilderna när ni går ute! Han är en så charmig liten pojke!!!! Och sista bilden är bäst haha

  2. Vad stor sam har bluvit på sistone! Känns som man missar så mycket h är i Göteborg… tack för en jättetrevlig dag! Hamburgaren=dreggel

  3. Bloggtorka? Im hungry for some lohweez updates ! Det är väl det minsta du kan göra för din höggravida syster (som dör av otålighet här borta)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s