Pajkväll

paj1paj2

Min moster Katarina var på besök i helgen så på lördag gick vi hem till mamma och pappa för att umgås. Min moster är verkligen världens roligaste, man har alltid kul runt henne. Och sen är hon och mamma bästa vänner, precis som jag är med mina systrar. Jag tittar på dem och tänker att så kommer det vara för oss också när vi blir äldre. Det är fin tanke!

Sam hade ju inte fått träffa sina mostrar på en vecka så han var glad att få leka med dem igen. På bilderna ovan är han med Emelia och med Sigrid.

//My aunt Katarina was visiting this weekend so we spent saturday at my parents house to hang out with her. She really is one of the funniest people I’ve ever meet, you always laugh around her. And she and mom are best friends, just like I am with my sisters. I look at them and think that will be us when we’re older. It’s a really nice thought. 

Since we were away for a week Sam seemed really glad to see his aunts again. Here he is with Emelia and Sigrid. //

paj3paj4paj5

Middagen var jättegod. Fördelen med att vara så många är att man kan hjälpas åt, vi har vant oss vid att det är så det funkar nu. Och det är väldigt smidigt. I detta fall gjorde jag en tacopaj, mamma en grönsakspaj och Emelia + Josefin tog med bröd, sallad och (världens godaste) fetaost. Mums mums mums.

//Dinner was really good. I made a tacopie, mom made a veggiepie and Emelia + Josefin brought salad, bread and feta cheese (the best one I know). We all live close so it makes things much easier when we can split responsibilities. Works out great and all of it was yum yum yum. //

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s