Hemma i Sverige

Nu är vi hemma! Tänkte bara göra ett sista inlägg med några semesterbilder som jag aldrig la upp. Det var en jättehärlig semester och skönt att komma iväg men nu känns det väldigt skönt att vara hemma med. Tack för det fina vädret, Cypern. Det var soligt varje dag och när vi åkte hem var det 32 grader varmt.

//We’re home now! This is a last post with some vacation pictures that I never posted. It was a great vacation and nice to get away but now it’s so nice to be home too. Thank you for the great weather, Cyprus. It was sunny everyday and 32 degrees Celsius when we left. //

s4s1s2s3
Under en väldigt varm dag hittade vi en skuggig lekpark som Sam tyckte om. //On a very warm day we found a playground in the shadows that Sam liked hanging out at. 

s6

Coola grabben. //Our cool guy. 

s5

Vi försöker ta ett traditionsenligt familjeporträtt i spegeln. //We have a tradition to take a family portrait in the mirror every time we’re away. This is our try. 

f3

Åh, vad jag har njutit av att simma och bada i poolen. Fast inte så mycket som i havet, det har varit helt underbart. //I’ve loved swimming in the pool. But not as much as in the ocean, it’s been so wonderful.

f4

Och så lite altanhäng. När Sam var uttråkad brukade jag bara ställa mig med honom precis utanför hotellrummet, han gillade att speja på alla människor runt poolen. Se bilden till höger. //When Sam got bored I just walked outdoors and stood with him, he liked to look at all the people around the pool. See photo to the right. 

Annonser

3 comments

 1. Det ser verkligen härligt ut. Och Sam är glad som en sol. Supersöt med glasögonen och lilla sailordräkten. Ska bli roligt att höra alla detaljer

 2. Ser härligt o varmt ut, åker till Italien om 1,5 vecka längtar så till lite värme.
  Tänkte fråga vilket hotell ni bodde på och om det är något ni rekommenderar? Har två grabbar på 4 respektive 1 år. Alltid bra att få tips om bra hotell som man åka som barnfamilj.

  1. Åh, vad roligt! Njut!

   Vi bodde på Tsokkos Paradise Village. Jag tyckte det var ett okej hotell. Maten var inte jättespännande så jag hade inte tagit all inclusive. Det hade jättebra läge med stranden bara tvärs över gatan. Stort plus var att hotellrummet hade litet kök med kokplatta och kylskåp så vi kunde göra välling och gröt till Sam och förvara öppnade puréburkar i kylskåpet. Jag tänkte att det var bra och att vi skulle komma tillbaka men så upptäckte vi att vi hade fått bett under nätterna och Gustav var övertygad om att det var bedbugs (RYSNINGAR). För säkerhets skull sanerade vi och tvättade hela vår packning när vi kom hem och det var ganska jobbigt.

   Vi är ju inte säkra på att det var det men känns bra att nämna den misstanken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s