Sjusovaren (och nu åker vi)

Imorgon åker vi till Cypern! Jippie! Jag tycker inte att det är så kul att komma hem till en stökig lägenhet så därför har jag försökt att städa parallellt med packandet idag. Blev en ganska stressig dag (och den är inte över än) men jag hoppas kunna kompensera med att ta det lugnt i flera dagar nu. Vet ju fortfarande inte hur lugnt vi kommer kunna ta det med Sam som resesällskap. Men han brukar sköta sig snällt så vi hoppas på det.

Förra gången vi var på solsemester var när jag och Gustav åkte till Turkiet. Vi tyckte nästan att det var förolämpande att tänka att vi skulle ta med oss datorn, den behövde vi väl inte. Eh…vi ångrade oss om man säger så. All dötid som spenderades på hotellrummet när det var för varmt ute blev ganska tråkig. De hade bara tv med tyska kanaler. Den här gången vet vi dessutom att vi kommer stanna inne på kvällarna med Sam som lägger sig tidigt. Så datorn laddad med filmer och serier blir bra underhållning. Man lär sig av sina misstag. :)

//Tomorrow we leave for Cyprus! Yay! I’ve been cleaning and packing all day so I hope I will get to relax for a few days now. We don’t know exactly how relaxing it will be with Sam as company but he’s usually an easy baby so that’s what we’re hoping for. We’re packing our laptop with tv-shows and movies for entertainment, last time we went to Turkey we didn’t and we regretted that decision. We were very bored when we had enough of the heat and wanted to stay inside. And the hotel only had german tv. You live and learn. //

sov

Bilderna är från i morse. Jag var så trött och kände att det var så mycket att göra idag. Och som ett skänk från ovan bestämde sig Sam för att ta sovmorgon och sova till 8.30.  Hoppas att han sover lika bra under semestern!

//The pictures are from this morning. I was so tired and thankfully Sam decided to sleep in until 8.30. I hope he sleeps just as well on our vacation. :)//

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s